Social Icons

sâmbătă, 23 februarie 2013

Volkswagen Golf-e, primele imagini şi informaţii ale versiunii electrice a lui Golf 7




Volkswagen aduce la Geneva versiunea electrică a noului Golf. Golf-e dezvoltă 115 CP, are o autonomie de până la 175 kilometri şi se încarcă de la o priză standard în cinci ore.

Volkswagen Golf 7 va primi la Geneva o versiune electrică, numită Golf-e. În raport cu predecesorul său, prima schimbare este denumirea, vechiul model fiind denumit "blue-e-motion Concept", urmată de actualizările de rigoare la nivelul caroseriei. Deşi marca germană nu a dezvăluit încă informaţii oficiale referitoare la noul său model, publicaţia iberică El Mundo a prezentat detaliile cheie ale Golf-ului electric despre care se spune că va fi introdus în producţia de serie.

Potrivit publicaţiei spaniole, Volkswagen Golf-e are un motor electric de 115 CP şi 270 Nm, care îi asigură un sprint 0-100 km/h în 11.8 secunde şi o viteză maximă limitată electronic la 135 km/h. În raport cu o versiune standard, modelul are grilele din faţă acoperite, blocuri optice redesenate, un set de ceasuri de bord cu un design diferit şi două noi ceasuri montate în bord. De asemenea, afişajul sistemului multimedia a fost actualizat pentru necesităţile unui vehicul electric. Golf-e va avea trei moduri de funcţionare: Normal, Eco şi Range. În cel de-al doilea, viteza maximă este limitată la 120 km/h, iar puterea motorului este limitată la 95 CP. Cel de-a treilea mod de rulare, Range, decuplează automat sistemul de climatizare şi limitează viteza maximă la 95 km/h.
Volkswagen Golf-e are un set de acumulatori litiu-ion de 26.5 kWh, localizaţi sub bancheta din spate, ceea ce nu reduce deloc volumul portbagajului şi creşte masa cu 205 kilograme în raport cu versiunea standard. Acumulatorii pot fi încărcaţi în doar 20 minute de la o priză specială cu trei faze sau în cinci ore de la o priză convenţională. Volkswagen Golf-e se mândreşte cu o autonomie de până la 175 kilometri, în funcţie de condiţiile de temperatură şi stilul de condus abordat.

Via ElMundo

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu