Social Icons

duminică, 31 martie 2013

Ce autovehicul a obtinut titlul de Masina anului 2013 la nivel mondial

Noua versiune a modelului Volkswagen Golf a castigat joi titlul de masina anului 2013 la nivel mondial, din partea unui grup de jurnalisti, la salonul auto de la New York.
Noul automobil este mai lung, mai incapator, mai jos si mai sportiv decat varianta pe care o inlocuieste, fiind si mai eficient din punctul de vedere al consumului de carburant, informeaza Forbes.

Variantele de baza sunt Golf pe benzina, diesel Golf TDI si cea sport, Golf GTI.

Noul Golf este la mare distanta de stramosul sau ieftin VW Rabbit, un hatchback de la sfarsitul anilor ’70. La nivelul industriei auto, modelele hatchback sunt dificil de vandut pe piata americana, dar VW si alte companii incearca sa schimbe situatia prin introducerea unei noi generatii de masini, cu design european atractiv, performante decente, consum eficient de carburanti si echipare premium. Intre aceste modele se numara Mazdaspeed3, Fiat 500 Abarth si Ford Focus ST.

A saptea generatie de VW Golf este deja la vanzare in Europa, dar nu va intra pe piata americana inainte de jumatatea anului viitor, ca model 2015, conform Mediafax.

Pretul VW Golf 2013 porneste de la 18.095 euro, dar modelele cu optionale depasesc 20.000 de euro si pot ajunge chiar la 30.000 de euro.

Sursa: http://www.dailybusiness.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu