Social Icons

sâmbătă, 16 martie 2013

Volkswagen E-Up! - varianta de serie a modelului Up cu motor electric



Volkswagen a prezentat varianta de serie a modelului Up cu motor electric. Automobilul a fost prezentat în cadrul conferinţei anuale pentru presă şi investitori, dar va debuta oficial la Salonul Auto de la Frankfurt din toamnă.


Volkswagen a prezentat noul model E-Up! în cadrul Conferinţei Anuale pentru presă şi investitori. este vorba de versiunea cu propulsie electrică a celui mai mic model din gama producătorului german. modelul era cunoscut sub formă de concept, dar este pentru prima dată când E-Up! este prezentat în versiunea de serie. 
Volkswagen E-Up! devine astfel model de serie la patru ani după ce a fost prezentat pentru prima dată în formă de concept.Debutul oficial va avea loc în toamna acestui an la Salonul Auto de la Frankfurt. E-Up este propulsat de un motor electric de 82 CP şi un cuplu instantaneu de 210 Nm. Are nevoie de 14 secunde pentru a accelera până la 100 km/oră, iar viteza maximă de rulare va fi de 135 km/oră. Energia electrică va fi stocată într-un set de acumulatori de 18.7 kWh, ia un "plin" de curent va fi suficient pentru o autonomie de 150 km. Bateriile vor putea fi încărcate până la 80% în doar 30 minute. 
Noul Volkswagen E-Up! cântăreşte 1.185 kg şi poate fi deosebit de fraţii săi cu motoare termice prin luminile LED-urile de zi cu o formă specială. Partea inferioară, pragurile şi spoilerul faţă au primit un tratament aerodinamic pentru a reduce rezistenţa la înaintare acestui model. Jantele folosite au 15 inch, iar la interior, VW a optat pentru o tapiţerie de culoare deschisă în tonuri de gri şi albastru. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu