Social Icons

duminică, 31 martie 2013

Volkswagen Golf 7 este ”World Car of the Year 2013”

În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate în cadrul Salonului Auto de la New York, un juriu format din 66 de jurnalişti auto a decis că a şaptea generaţie Volkswagen Golf merită să primească titlul ””World Car of the Year 2013”.
Dacă Salonul Auto de la Geneva a fost martorul desemnării ”Maşinii Anului în Europa”, Salonul Auto de la New York a marcat atribuirea distincţiei de ”World Car of the Year”.
În cea de-a doua zi a salonului american, în cadrul unui eveniment dedicat, mebrii juriului au strigat numele câştigătorului dintr-o listă care a mai inclus: Audi A3, Land Rover Range Rover, Mazda6, Mazda CX-5, Mercedes-Benz A-Class, Peugeot 208, Porsche Boxster/Cayman, Scion FR-S/Subaru BRZ/Toyota GT86 şi Volvo V40.

Câştigător a fost însă Volkswagen Golf 7, marcând o reîncununare a progresului constructorului german. Modelul compact este la al doilea premiu internaţional din ultima lună, după cea primit şi titlul de Maşina Anului în Europa. De asemenea, este pentru al doilea an consecutiv când titlul World Car of the Year revine unui model Volkswagen, după ce în 2012 el a ajuns la micul Up!.


Sursa: http://www.automarket.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu