Social Icons

vineri, 8 februarie 2013

Golf R Cabriolet - cel mai rapid Golf cabrio din istorieDeşi a lansat deja de o jumătate de an noua generaţie Golf, Volkswagen îşi completează astăzi gama generaţiei precedente cu o versiune cabrio a lui Golf R.

Versiunea R a lui Golf 6 cabriolet primeşte acelaşi motor pe care l-am văzut deja pe Golf R hatchback. Este vorba de un FSI de 2.0 litri care dezvoltă 265 de cai putere şi care este cuplat la o cutie DSG cu şase rapoarte. Conform comunicatului oficial, noul Golf R Cabriolet va avea nevoie de 6.4 secunde pentru 0-100 km/h şi va atinge o viteză maximă de 250 km/h. Golf R în versiunea hatchback, lansat la sfârşitul anului 2009, afişa aceleaşi cifre ale performanţei.
La exterior, noul Golf R Cabriolet se deosebeşte de versiunea clasică Cabriolet a lui Golf prin setul de jante Talladega cu diametrul de 18 inch şi prin spoilerele frontal şi posterior modificate care păstrează stilul consacrat gamei R.  Printre celelalte elemente interesante care apar pe Golf R Cabriolet trebuie enumerate la exterior ţevile de eşapament R, carcasele negre ale oglinzilor laterale, etrierele negre, iar la interior scaunele sport R, volanul cu trei spiţe destinat versiunilor sportive ale lui Golf, pedalele din oţel inoxidabil şi plăcuţele decorative care prezintă acelaşi logo clasic R. 
via Volkswagen

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu